Béla
3 °C
15 °C

Lövöldözés a Nickelodeon-díjátadó afterpartyján

2007.04.02. 01:03
A Nickelodeon díjátadójának nem hivatalos afterpartyján tört ki lövöldözés, miután öt fiatalt nem engedték be a buliba, ahol mintegy kétszázan voltak jelen, többségében tizenévesek.

Megsérült három tinédzser egy lövöldözésben a hollywoodi szórakoztatóipar egyik legnépszerűbb díjátadó show-műsorává vált Kid's Choice Awards (KCA) "afterpartyján", amelyre egy ötfős bűnbanda tört be a vasárnapra virradó éjjel.

A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint az öttagú bandából legalább egy fő automata fegyverrel tüzet nyitott hajnali fél 1-kor a résztvevőkre, miután a bandát nem engedték be a díjátadást követő mulatságra, amelyet a kaliforniai város nyugati részén, egy függönyraktárban tartottak.

A sérültek mindannyian derékon alul sebesültek meg és nincsenek életveszélyben.

A díjátadást követő mulatságot, az "afterparty"-t nem a díjat alapító Nickelodeon kábelcsatorna rendezte, hanem a gála egy résztvevője, és azon hírességek sem léptek fel. Az éjszakába nyúló estélyen mintegy kétszázan voltak jelen, többségében tizenévesek.

A szombati díjkiosztó élőben zajlott Justin Timberlake színész vezetésével, s azon a mozi kategóriában A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse című kalandfilm, a televíziós kategóriában pedig a Megasztár amerikai változata, az American Idol győzött. A gyerekek kedvenc énekesnőjének Beyoncé bizonyult, legkedveltebb daluknak pedig az énekesnő Irreplacable című számát választották a gyerekcsatorna nézői.