Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Súlyos karambol az 54-es úton

2002.09.13. 11:07
Három ember meghalt, egy pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor két autó frontálisan ütközött össze az 54-es főúton Bács-Kiskun megyében péntek reggel.
Három ember életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült, amikor egy Lada 1500 és egy Opel Corsa típusú gépkocsi frontálisan ütközött össze péntek reggel 9 óra után az 54-es főúton Bács-Kiskun megyében. A sérültet feszítővágóval kellett kivágni az egyik összeroncsolódott autóból. Őt a bajai kórházba szállították koponya és gerincsérülésekkel, mondta az Indexnek Győrffy Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A baleset a 80-as kilométerszelvény közelében, Hajós és Nemesnádudvar között történt, de azt még nem tudni, mi volt az oka, mondta az Indexnek Ország Pál a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelem ügyeletese. Úgy tudjuk, hogy a baleset időpontjában jók voltak a látási viszonyok a környéken. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszínelést.