Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hat halott az amerikai vérengzésben

2007.10.07. 22:53
A sheriff egyik embere kezdett el lövöldözni, az áldozatok gyermekek.

Legkevesebb öt ember halt meg egy lövöldözésben vasárnap az Egyesült Államokban, a Wisconsin állambeli Cransonban, írta meg az MTI. A tragédia részletei egyelőre nem ismertek, de a BBC szerint az elkövető a sheriff helyettese volt, az áldozatok elsősorban gyerekek, fiatalok. A CNN úgy tudja, az ámokfutó halálos áldozatai valamennyien 17-20 év közötti fiatalok voltak. A lövöldözésre este kilenc óra körül került sor, a környéket lezárták.

A közelben lakó Tom Vollmar szerint tragédia, ami a településen történt, öt vagy hat halottat látott a férfi, aki elmondta, hogy a lövöldözés így vagy úgy, de mindenkit érint a településen. John Dennee rendőrfőnök nem erősítette meg azt az értesülést, hogy lelőtték a támadót, de annyit elmondott, hogy már nem keresnek senkit. A legújabb értesülések szerint a rendőrök a szomszédos megyében lőtték le a feltételezett elkövetőt. A kétezer lakost számláló település Wisconsin északkeleti részén található.