Piroska
-1 °C
5 °C

Titkos dokumentumokat hagytak el a sörfesztiválon

2004.10.04. 15:27
Százával hagyták el jegygyűrűiket az idei Oktoberfest vendégei. A talált tárgyak osztályának legérdekesebb leletei között egy tolószék, egy üvegszem és pár titkos kormányzati dokumentum is akad.
Négyezer gazdátlan tárgy ragadt bent az idei Oktoberfest talált tárgyak osztályán. A hétvégén véget ért sörfesztivál legérdekesebb leletei között művégtagok, egy üvegszem és titkos kormányzati papírok is találhatóak, írja az Ananova.

Elhagyta a tolószékét

A legtöbben mobiltelefonjukat, szemüvegüket vagy jegygyűrűjüket vesztették el. Az üvegszem mellett valaki elvesztette műfogsorát is, pedig még aranyfog is volt benne. Egy másik vendég tolószékét hagyta el.

A bajor hatóságok nem kívántak részleteket közölni a talált tárgyként leadott titkos kormányzati dokumentumokról, az Ananova értesülései szerint a bajor jogrendszer reformjáról szóló felterjesztés egyik példánya veszett el.

Metróalagútban kereste a vécét

"A fesztivál végére teljesen beteltek a polcaink, ha még egy nappal tovább tart a fesztivál, több tárgyat nem tudtunk volna fogadni", nyilatkozta a hírügynökségnek a talált tárgyak osztályának szóvivője. Az idei fesztivál egyébként rendhagyó események nélkül zajlott le, a legkomolyabb incidens egy osztrák turistával esett meg.

A részeg férfi vécét keresett a müncheni metróban. A kutatás közben besétált az alagútba, ahol egy érkező szerelvény elütötte. A szerelvény ledöntötte a lábáról a férfit, ám mindenki meglepetésére karcolások nélkül úszta meg a balesetet.