Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

Agyonverték a gázolókat

2002.08.01. 14:31
Önbíráskodó járókelők vertek agyon két férfit Chicagóban. A férfiak kisbuszukkal három nőt gázoltak el, a járókelők pedig nem bírtak az indulataikkal.
Agyonvertek két férfit Chicagóban a feldühödött járókelők, miután azok kisbuszukkal elütöttek három nőt. A kisbusz a jelentések szerint kisodródott, és a falnak szorította a három nőt, akik közül az egyiket válságos állapotban szállítottak kórházba. A rendőrség nem tudta megállapítani, hogy az agyonvert férfiak közül ki vezethette a járművet.

Esélyük sem volt

A baleset után a járókelők közül többen azonnal a sebesültek segítségére siettek, azonban hat-nyolc férfi az utasoldali ablakon keresztül az utcára rángatta a kisbuszban tartózkodókat. "Ütötték, rugdosták a földön fekvő férfiakat, sőt, még a ház oldaláról levált téglákkal is ütötték őket - nyilatkozta a lapnak egy szemtanú - Egyszerűen eldőltek, mint a zsák, esélyük sem volt".

Ittas vezetésre gyanakszanak

A balesetben megsérült három nő közül ketten frissen érettségizett unokatestvérek voltak, a harmadik jó barátjuk, egy biztonsági őr volt, mondta el a szemtanú. A rendőrség előzetes vizsgálata alátámasztja a tanú nyilatkozatát - nyilatkozta a lapnak a rendőrség szóvivője, hozzátéve, hogy jelenleg azt vizsgálják, fogyasztott-e alkoholt a kisbusz vezetője. A szóvivő elismerte, hogy a férfiakat agyonverték.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!