Valér
4 °C
8 °C

Végezni akart magával, mert bezárt az ügyfélszolgálat

2005.01.21. 11:45
A pszichiátriára vitték azt a férfit, aki fel akarta magát gyújtani a nyíregyházi városháza előtt. A rendőrök akadályozták meg az önégetést, amit a férfi azért akart elkövetni, mert zárva találta az ügyfélszolgálatot.
A Nyíregyháza rendőrségére csütörtökön este fél nyolc körül jelentette be egy taxis, hogy egy igen zavartan viselkedő férfi ül a taxijában.

Mivel a sofőr szerint az utas önmaga felgyújtásával fenyegetőzött, a rendőrök azonnal a helyszínre siettek. Az utas a kiérkezésük idejére már kiszállt a járműből, de a taxis látta, merre ment, és útba tudta igazítani a járőröket.

Az egyenruhások ez alapján percek alatt utolérték a férfit, akire a városi önkormányzat épülete előtt, már ingujjra vetkőzve találtak rá. A keresett férfi már lelocsolta magát hígítóval, és éppen lángra próbálta lobbantani a ruháját.

Ezt a rendőröknek végül sikerült megakadályozniuk, magyarázatul azonban annyit tudtak csak kiszedni a férfiból, hogy azért akart végezni magával, mert az önkormányzatnál már nem volt ügyfélfogadás. Az 55 esztendős férfit az esetet követően a városi kórház pszichiátriájára szállították.