Olivér
4 °C
8 °C

Halottasházban lett öngyilkos egy szolnoki férfi

2008.09.07. 14:48
A szolnoki MÁV Kórházban lévő halottasházban lett öngyilkos egy idős férfi, miután holtan látta egy nappal korábban elhunyt közvetlen hozzátartozóját

Rudner Ervin az egészségügyi intézmény főigazgató főorvosának tájékoztatása szerint a MÁV Kórház alagsorában lévő, egy külső szolgáltató cég által működtetett halottasházba pénteken szállítottak be egy elhunytat, aki nem a kórház betege volt.

Szombaton a szolgáltató munkatársa lehetőséget biztosított a rokonoknak arra, hogy megnézzék az elhunytat, és elbúcsúzzanak tőle. Az idős férfi ezt az alkalmat használta fel arra, hogy lőfegyverével öngyilkosságot kövessen el.

A kórház ügyeletes orvosa az eset után azonnal értesítette a rendőrséget, az eset kivizsgálása folyamatban van. Szabó Zita rendőr főhadnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a halottasházban egy 81 éves szolnoki férfi vetett véget önkezűleg életének.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?