Judit
3 °C
7 °C

Felsővezetéken kapaszkodott a meztelen öngyilkosjelölt

2004.09.14. 12:39
Egy meztelen, középkorú férfi öngyilkossági szándékkal felmászott a zuglói vasútállomás tetejére, majd a kiérkező rendőrök láttán átugrott a vágány feletti felsővezetékre, és a Thököly úti vasúti hídnál a mélybe akarta vetni magát.
Rendőrök mentették meg az életét annak az öngyilkosjelöltnek, aki egy vasúti híd felsővezetékéről akart a mélybe ugrani Zuglóban. A rendőrségre kedden reggel, nyolc óra körül jelentették be, hogy egy meztelen, középkorú férfi tartózkodik a zuglói vasútállomás tetején.

A helyszínre siető járőrök közül ketten felmásztak a tetőre, hogy megakadályozzák a férfi leugrását, ám az öngyilkosjelölt átugrott az egyik vágány feletti felsővezetékre, és azon kezdett himbálózni. Az egyik rendőr észrevette, hogy egy dízelmozdony közeledik, ezért lemászott és a mozdony felé futva, még a Thököly úti vasúti híd előtt megállította, megakadályozva, hogy a férfi esetleg áramütést szenvedjen.

A férfi ezután elkezdett a Thököly út irányába mászni, és elérte a hidat, ahonnan már a mélybe vethette volna magát. A rendőrök végül a mozdony tetejére felmászva rántották le az öngyilkosjelöltet. A férfit a mentők megvizsgálták, majd kórházba szállították.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?