Judit
2 °C
7 °C

Orális szexre kényszerítettek egy 16 éves fiút Szlovákiában

2008.04.29. 13:37
Két 14 éves és 15 éves gyerek orális szexre kényszerített egy 16 éves fiút, az aktust mobiltelefonnal felvették, a videót terjesztették. A szlovák törvények szerint tettükért akár 6 év börtönt is kaphatnak.

Orális szexre kényszerített egy 16 éves fiút három fiatalabb iskolás a délkelet-szlovákiai Szepsi városban. Az aktusról mobiltelefonnal felvételt is készítettek, és a rögzített képanyagot terjeszteni kezdték a helyi általános iskolákban.

Az eset még március végén történt, de a rendőrség csak később jutott el az elkövetőkhöz. Kiderült, hogy ketten 14 évesek, egyikük pedig egy 15 éves. Ketten még általános iskolások, az egyik a magyarlakta város egyik szakmunkásképzőjébe jár.

Jana Demjanovičová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a három fiatal ellen gyermekről szóló pornográf anyag készítése és terjesztése miatt tett vádemelési javaslatot az ügyben nyomozó rendőr. Ezért a bűntettért Szlovákiában 7-12 év szabadságvesztés is kiszabható. Mivel fiatalkorúakról van szó, esetleges büntetésük a felére rövidül.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?