Zelma, Rajmund
-4 °C
-1 °C

Orgiává fajult a szexuális felvilágosítás

2002.02.21. 11:18
A kaliforniai Berkeley egyetem elhatározta, hogy megszünteti a szexualis felvilágosításra indított tanfolyamát, miután a részvevőknek egy homoszexuális strip-tease klubba tett tanulmányútja orgiává fajult - számolt be a Sacramento Bee című lap.
A San Francisco közelében lévő nagy tekintélyű egyetem vizsgálatot rendelt el az ügyben. A tanfolyam megszüntetéséről azt követően született határozat, hogy egy lap részleteket közölt a hallgatók 2001 végén tett "kiruccanásáról", amelynek során egyes részvevők állítólag a nyilvánosság előtt szeretkeztek, mások pedig fotókat készítettek a szexuális aktusokról. Az elhíresült tapasztalatgyűjtésen részt vett hallgatók egyike elmondta a sajtó képviselőinek, hogy ugyanazon az estén orgiát rendeztek az egyik egyetemi oktató lakásán.

Szabadon és nyíltan

Ami magát a felvilágosító tanfolyamot illeti, arról az egyik hallgató azt állította, hogy annak célja a szexualitás különböző vonatkozásainak megismertetése volt, de semmi esetre sem indult pornográf jellegűnek. "A tanfolyam lehetőséget ad rá, hogy szabadon és nyíltan beszéljünk a szexről, megismerjük testünket és annak szexuális vágyakozásait" - jelentette ki egy húszéves egyetemi hallgatónő.

A felvilágosító kurzus során a hallgatók beszámoltak saját szexuális tapasztalataikról, továbbá meginterjúvolhattak egy transzvesztitát és egy szadomazochista nőt is - olvasható az AFP jelentésében.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!