Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orgiává fajult a szexuális felvilágosítás

2002.02.21. 11:18
A kaliforniai Berkeley egyetem elhatározta, hogy megszünteti a szexualis felvilágosításra indított tanfolyamát, miután a részvevőknek egy homoszexuális strip-tease klubba tett tanulmányútja orgiává fajult - számolt be a Sacramento Bee című lap.
A San Francisco közelében lévő nagy tekintélyű egyetem vizsgálatot rendelt el az ügyben. A tanfolyam megszüntetéséről azt követően született határozat, hogy egy lap részleteket közölt a hallgatók 2001 végén tett "kiruccanásáról", amelynek során egyes részvevők állítólag a nyilvánosság előtt szeretkeztek, mások pedig fotókat készítettek a szexuális aktusokról. Az elhíresült tapasztalatgyűjtésen részt vett hallgatók egyike elmondta a sajtó képviselőinek, hogy ugyanazon az estén orgiát rendeztek az egyik egyetemi oktató lakásán.

Szabadon és nyíltan

Ami magát a felvilágosító tanfolyamot illeti, arról az egyik hallgató azt állította, hogy annak célja a szexualitás különböző vonatkozásainak megismertetése volt, de semmi esetre sem indult pornográf jellegűnek. "A tanfolyam lehetőséget ad rá, hogy szabadon és nyíltan beszéljünk a szexről, megismerjük testünket és annak szexuális vágyakozásait" - jelentette ki egy húszéves egyetemi hallgatónő.

A felvilágosító kurzus során a hallgatók beszámoltak saját szexuális tapasztalataikról, továbbá meginterjúvolhattak egy transzvesztitát és egy szadomazochista nőt is - olvasható az AFP jelentésében.