Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Részeg zenészek okoztak botrányt Washingtonban

2002.02.20. 11:10
Orosz filharmonikusok úgy gondolták, a repülés unalmas és gyötrelmes ezért az italban kerestek menekvést. Minden eshetőségre felkészülve saját készletet is vittek magukkal, ám az amerikaiak egyszerűen leparancsolták őket a gépről.
A Szentpétervári Filharmonikusok körülbelül száz tagját parancsolták le a washingtoni Dulles repülőtéren a United Airlines 947-es járatáról kedden-jelentette a Washington Post. A zenekar tagjai feltűnően vidámak voltak az elfogyasztott rengeteg alkoholtól. A gép személyzetének elmondása szerint a zenészek nagy része teljesen berúgott, hangoskodott, és durván viselkedett az utaskísérőkkel. Emellett saját privát italkészletüket is bevettették, nyílván a hangulat fokozása érdekében.

A filharmonikusok Amszterdamból Los Angelesbe tartottak egy előadásra, de már az utazás első szakaszán elakadtak: a 947-es járat mintegy 90 percet vesztegelt a Dulles reptéren, amíg a személyzet a részeg zenészeket próbálta lehűteni. Ám nem jártak sikerrel, ezért a csoportnak szállást kellet foglalni Washingtonban. A zenekar szóvivőjét nem sikerült elérnie a Postnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?