Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Részeg zenészek okoztak botrányt Washingtonban

2002.02.20. 11:10
Orosz filharmonikusok úgy gondolták, a repülés unalmas és gyötrelmes ezért az italban kerestek menekvést. Minden eshetőségre felkészülve saját készletet is vittek magukkal, ám az amerikaiak egyszerűen leparancsolták őket a gépről.
A Szentpétervári Filharmonikusok körülbelül száz tagját parancsolták le a washingtoni Dulles repülőtéren a United Airlines 947-es járatáról kedden-jelentette a Washington Post. A zenekar tagjai feltűnően vidámak voltak az elfogyasztott rengeteg alkoholtól. A gép személyzetének elmondása szerint a zenészek nagy része teljesen berúgott, hangoskodott, és durván viselkedett az utaskísérőkkel. Emellett saját privát italkészletüket is bevettették, nyílván a hangulat fokozása érdekében.

A filharmonikusok Amszterdamból Los Angelesbe tartottak egy előadásra, de már az utazás első szakaszán elakadtak: a 947-es járat mintegy 90 percet vesztegelt a Dulles reptéren, amíg a személyzet a részeg zenészeket próbálta lehűteni. Ám nem jártak sikerrel, ezért a csoportnak szállást kellet foglalni Washingtonban. A zenekar szóvivőjét nem sikerült elérnie a Postnak.