Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Tíz köbméter számítógép az OTP előtt

2003.09.17. 16:59
Az OTP-nek nincsenek információi arról, hogy a pénzintézetben nagyszabású számítógépcsere zajlott volna. Ennek ellenére az egyik belvárosi fiók előtt elárasztotta a járdát a leselejtezett gépek tömege.
Egész nap hordták a monitorokat és egyéb számítógép-részegységeket az Országos Takarékpénztár Nádor utcai épülete elé. A szerda reggel kezdődött selejtezési akció következtében délutánra egy szokatlan méretű géphegy
Tekintse meg képeinket
Fotó: Ormos József
bástyázta el a 15-ös busz Zrinyi utcai megállóját. A legalább tíz köbméternyi műszaki cikkből a járókelőknek is jutott számos működőképesnek látszó alkatrész. A géphegyet emelő szállítómunkások az érdeklődőknek azt mondták, hogy színesfém áron értékesítették az elöregedett kompjútreket, a szállítók azonban még nem érkeztek meg.

Az Index érdeklődésére, hogy hány gépet dobtak, mekkora felújítás zajlott a pénzintézet gépparkjában, az OTP Bank Kommunikációs osztálya azt a választ adta, hogy a banknak nincsenek ismeretei arra vonatkozólag, hogy a kérdéses helyen számítógépeket váltottak le vagy dobtak ki.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!