Géza
-12 °C
-4 °C

Pánikot keltett a sikoltozó stewardess

2006.03.01. 10:47
Csomagok hullottak a szekrényekből és utasok zuhantak ki székeikből, amikor a Virgin Las Vegas-i járata légörvénybe került. A személyzet csak rontott a helyzeten, az egyik bepánikolt stewardess a gép lezuhanásáról sikoltozott.

Légörvénybe került a Virgin Gatwickből Las Vegasba tartó repülője, jelentette a SkyNews. A gépen pánik tört ki, amiről leginkább a társaság egy huszonéves stewardesse tehet.

Amint a gép megrázkódott, sikítozni kezdett. Fejhangon üvöltözte, hogy "le fogunk zuhanni, le fogunk zuhanni!" - mondta el a hírcsatornának az egyik utas.

A tanúk szerint a gép valóban borzalmasan rázkódott, többen kizuhantak a székükből, mások fejére csomagok hullottak a fejük feletti tárolószekrényekből. Akik a turbulencia előtt vécén voltak, a kicsi fülkékben ragadtak.

Több utas rosszul lett és hányt. A bepánikolt utaskísérő ekkor papírzacskókat kezdett hajigálni a rossz bőrben lévő utasok közé, majd újra sikítozni kezdett, hogy le fognak zuhanni.

A Virgin légitársaság szóvivője szerint nem érkezett panasz a társasághoz. "A turbulencia nagyon kemény megpróbáltatás lehet" - nyilatkozta a SkyNewsnak.