Aliz
6 °C
14 °C

Szexre buzdít a pap

2002.02.23. 11:10
Az izgalmasabb nemi élet jobban összetartja a családot, így valószínűleg Istennek is tetszik. Legalábbis erre a megállapításra jutott az az olasz pap, aki arra bíztatja a feleségeket, hogy tegyék izgalmasabbá a férjükkel való együttlétüket.

Nagyot néztek a hívők egy istentisztelet alkalmával Olaszország egyik templomában. A szószékre kiálló atya a szokásos prédikáció helyett arra buzdította az összegyűlt feleségeket, hogy kövessenek el mindent, hogy izgalmasabbá tegyék szexuális együttlétüket férjeikkel. Oreste Brenzi atya szerint erre azért van szükség, mert a férjek prostituáltakhoz járnak, ha otthon unalmas a szex.

Otthon unalmas a szex?

A statisztikák szerint a szex néhány év alatt egyhangúvá válik a házastársak között, ezért fordulnak a férfiak örömlányokhoz - fejtette ki az atya a Tgcom-nak. Tízből négy olasz házaspár előbb vagy utóbb elválik. Éppen ezért mondom a férjezett nőknek, hogy "turbózzák fel nemi életüket" férjükkel - tette hozzá. Szerinte ez szükségtelenné tenné a férfiak számára, hogy örömlányokhoz járjanak, és segítene azokon a nőkön is akik kényszer miatt végzik ezt a munkát. Az atya egyébként egy országos jótékonysági alapítványt vezet, amely segít a prostituáltaknak új életet kezdeni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?