Vendel
6 °C
20 °C

Szexre buzdít a pap

2002.02.23. 11:10
Az izgalmasabb nemi élet jobban összetartja a családot, így valószínűleg Istennek is tetszik. Legalábbis erre a megállapításra jutott az az olasz pap, aki arra bíztatja a feleségeket, hogy tegyék izgalmasabbá a férjükkel való együttlétüket.

Nagyot néztek a hívők egy istentisztelet alkalmával Olaszország egyik templomában. A szószékre kiálló atya a szokásos prédikáció helyett arra buzdította az összegyűlt feleségeket, hogy kövessenek el mindent, hogy izgalmasabbá tegyék szexuális együttlétüket férjeikkel. Oreste Brenzi atya szerint erre azért van szükség, mert a férjek prostituáltakhoz járnak, ha otthon unalmas a szex.

Otthon unalmas a szex?

A statisztikák szerint a szex néhány év alatt egyhangúvá válik a házastársak között, ezért fordulnak a férfiak örömlányokhoz - fejtette ki az atya a Tgcom-nak. Tízből négy olasz házaspár előbb vagy utóbb elválik. Éppen ezért mondom a férjezett nőknek, hogy "turbózzák fel nemi életüket" férjükkel - tette hozzá. Szerinte ez szükségtelenné tenné a férfiak számára, hogy örömlányokhoz járjanak, és segítene azokon a nőkön is akik kényszer miatt végzik ezt a munkát. Az atya egyébként egy országos jótékonysági alapítványt vezet, amely segít a prostituáltaknak új életet kezdeni.