Árpád
-2 °C
3 °C

Csipogó vécépapír

2002.11.18. 14:34
Egy német áruház vezetősége megelégelte, hogy vásárlóik folyton ellopják a papírt a mellékhelyiségből, ezért a tekercseket riasztókkal szerelték fel.
A szász-anhalti Köthen városában lévő Baumarkt áruház vezetői döntő lépésre szánták el magukat, és hadat üzentek a tömeges vécépapírlopásnak. Az igazgatók riasztókat szereltettek az épület illemhelyiségeinek összes vécépapír-tekercsébe, mert a lopások mértéke elképesztő méreteket öltött. Ezentúl ha az enyveskezűek megpróbálják kicsempészni az áruház féltve őrzött gurigáit, akkor a kijáratnál csipogás figyelmezteti majd a biztonságiakat.

Az igazgatók szerint vásárlóik napi több tucat tekercs papírt tulajdonítanak el, aminek pótlása éves szinten elég tetemes költség. Az egyik igazgató szerint az a legzavaróbb, hogy sok ember, akinek éppen a legnagyobb szüksége volna a papírra, csak üres rolnikat talál, jelentette az Ananova.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?