Szilárda
-4 °C
3 °C

Patkányokat eresztett gyermekére

2002.03.05. 12:54
Háziállatként tartott öt patkányát eresztette gyermeke arcába egy angol nő, hogy bosszút álljon szeretőjén, aki egyedül ment nyaralni. A gyermek maradandó sérüléseket szenvedett. Az anyát hétfőn öt év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.
A kegyetlen anya azzal kínozta gyermekét, hogy házi kedvencként tartott patkányait ráuszította. Az anya fogta az öt rágcsálót, a csöppség arcához tartotta őket, majd hagyta, hogy azok elkezdjék rágcsálni

a gyermek húsát.

A nő mindezt azért tette - legalábbis a Sun című angol bulvárlap szerint - mert bosszús volt amiatt, hogy szeretője egyedül ment nyaralni, és neki kellett a gyermekre vigyáznia. Az azóta már örökbefogadott gyermeket igen rossz állapotban szállították kórházba, kezelőorvosa szerint maradandó sérüléseket szenvedett.

Az anya tagadott

A huszonegy éves Sutton Bridge-i anyán nem látszottak érzelmek, amikor öt év börtönbüntetésre ítélték a hétfői bírósági tárgyaláson. Az anya először tagadta a szándékosságot. Elmondása szerint vérben feküdve találta kisfiát az ágyban. "Amikor megláttam, csak sikítottam, és azt hittem megőrülök." Az elborzadt orvosok elmondták, hogy a kisgyermek testét félhold alakú harapásnyomok borították. A nőt bűnösnek találták, miután egy szakértő elmondta, hogy a patkányokat mindenképpen a gyermek felsőtestére kellett helyezni, hogy így összeharapdálhassák. Azt is hozzátette, hogy a patkány csak akkor támad, ha neki is fájdalmat okoznak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!