Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Gyenge szexképek miatt perel az elítélt

2000.12.22. 10:46
Egy texasi elítélt azért perelte be az annak idején Clinton elnököt zaklatással vádoló Paula Jonest, mert a hölgyről megjelent aktfotókat nem találta elég izgatónak. A bíróság elutasította a keresetet, sőt pénzbírsággal sújtotta az elítéltet.

Az elítélt azért nyújtott be egy texasi bíróságon keresetet Paula Jones ellen, mert a hölgyről a decemberi Penthouse-ban megjelent képeket nem találta elég jónak.

Paula Jones
Paula Jones annak idején még azzal, a Bill Clinton ellen benyújtott keresetével lett híres, amely alapján az elnök elleni impeachmentet elindították.

David Joyner, a rab azt állítja, hogy a hölgy a magazinban nem mutatott eleget magából. Az elítélt félmillió dollárt követelt a "komoly csalódás és düh" kompenzációjaként.

Joyner tizennégy éves börtönbüntetését tölti rablásért. A mostani keresetét börtönbeli ,,hivatalos" titulusát használva nyújtotta be, ugyanis Joyner a ,,Mandingo Warriors" nevű banda ,,igazságügyi minisztere".

Sam Sparks bíró azonnal elutasította a keresetet, sőt 250 dollárra büntette az elítéltet, amiért az ilyen komolytalan, frivol ügyekkel zavarta a bíróság munkáját.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!