Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Meghalt Toller sofőrje

2006.07.07. 10:48
Meghalt Szőke János, Toller László országgyűlési képviselő sofőrje. A férfit a napokban ébresztették volna az altatásból.
Pénteken reggel elhunyt Szőke János, Toller László országgyűlési képviselő sofőrje Pécsett. A férfi vezette azt az autót, amellyel a pécsi polgármester három hete egy szabálytalanul előző Mercedes miatt az árokba vágódott.

A balesetben életveszélyes sérülést szenvedett Szőke János és Toller László is. Az előbbi a pécsi traumatológiai klinika intenzív osztályán altatásban tartották, és korábban meg is műtötték. A pécsi polgármester munkatársa hosszú évek óta a polgármesteri hivatalnál dolgozott, és teljesen megbíztak vezetési rutinjában. A 71 éves Szőke Jánost a polgármesteri hivatal saját halottjának tekinti.

Változatlanul

"Pécs polgármesterének állapota változatlanul stabil. A kedden délután elvégzett ellenőrző képalkotó vizsgálatok alapján megállapítható, hogy további intenzív terápiára van szüksége. A vizsgálatok alapján tartós kórházi kezelés szükségessége prognosztizálható" - írta keddi közleményében az ideklinika.

Az Index információi szerint Szőkét és Tollert is a napokban akarták az altatásból ébreszteni. Tollert az idegklinikán jelenleg megfigyelés alatt tartják.

A baleset ügyében még tart a rendőrségi vizsgálat.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!