Sára, Márió
2 °C
6 °C

Tíz év fegyház a brutális pedofilnak

2006.02.21. 20:27
Brutálisan megverte és meg is erőszakolta 9 éves áldozatát egy 27 éves férfi. A nyíregyházi vádlottat jogerősen tíz év fegyházra ítélték.

Jogerősen tíz év fegyházbüntetésre ítélt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság egy brutális pedofilt. A 27 éves elítélt összevert, majd fényes nappal a nyílt utcán megerőszakolt egy 9 éves kislányt.

A tettes a nyíregyházi KGST piacon dolgozott egy büfében még tavaly áprilisban, amikor kiszemelte magának az éppen előtte áruló ukrán nő 9 éves kislányát. Először csak beszédbe elegyedett a kisikolással, aki mindig a környéken sétálgatott, azonban a rövid szóváltás után hamar a piac mögötti elhagyatott területre csalta el.

Itt többször megütötte a védtelen kislányt, majd megerőszakolta, de közben végig ütlegelte is. Egy idő után a kegyetlen erőszakoskodó az eszméletlenség határán lévő 9 éves lány füléből kivette a fülbevalóját és visszament a büféhez, magára hagyva a súlyosan sérült áldozatát.

A félig öntudatlan gyermekre egy járókelő talált rá. A lány pszichológiai kezelésre is szorult, kezelőorvosai szerint életre szóló lelki trauma érte.

A vádlott az utolsó szó jogán beismerte és megbánta tettét. A másodfokú testület ennek ellenére helyben hagyta az első fokon született súlyos büntetést.