Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Haldokló mostohalányát erőszakolta meg a perverz skót

2006.02.24. 09:43
Súlyos fejsérüléseket szenvedett mostohalányát erőszakolta meg egy skót férfi. A bíróság ítéletében kifejezésre juttatta "a társadalom undorát és elborzadását".

Kilenc év börtönre ítélték Skócia legbrutálisabb pedofil bűnözőjét. Az 50 éves George McKee haldokló mostohalányát erőszakolta meg saját házában a skóciai Paisley-ben.

A rendőrségi nyomozás adatai szerint a 14 éves Kerry Muchan kábítószerre alkoholt fogyasztott. Bódult állapotában többször elvágódott, majd lezuhant családi házuk belső lépcsőjén.

A lány súlyos fejsérüléseket szenvedett, mostohaapja azonban segítségnyújtás helyett a hálószobába cipelte és megerőszakolta. A bűncselekményt a rokonok vették észre, akik azonnal értesítették a rendőröket és a mentőket.

A mentősök a helyszínen még ki tudtak mutatni halvány életjeleket, de a fiatal lány a kórházban meghalt. A boncolás kiderítette, hogy a vadállati módon elkövetett erőszak újabb súlyos sérüléseket okozott az egyébként is haldokló gyermeknek.

Az illetékes glasgow-i bíróság bírája, aki kilenc év fegyházbüntetést rótt ki McKee-re, indoklásában megjegyezte: az ítéletnek ki kell fejeznie "a társadalom által érzett undort és elborzadást".