Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hazavitte a pedofil a megerőszakolt kislányt?

2007.05.30. 11:04
Egy ősz hajú, borostás férfi autójába ültetett pénteken Köröshegyen egy 11 éves kislányt, akit egy elhagyatott erdei útra vitt, megfenyegette, leitatta és ezután megerőszakolta. Az ügyben a siófoki rendőrkapitányság és a balatonföldvári rendőrőrs nyomoz.

Egyelőre több verziót is elemez a rendőrség, a nyomozók több lehetőséget is vizsgálnak. Ezek közül csak az egyik az, hogy az elkövető feltehetőleg visszavitte Köröshegy területére azt a 11 éves kislányt, akit pénteken erőszakolt meg, mondta Heszné Gáspár Judit, a siófoki rendőrkapitányság szóvivője. A Blikk szerint egyébként hazafuvarozta a férfi a kislányt.

A szóvivő szerint a siófoki rendőrség kiemelten foglalkozik az üggyel, ez a legfontosabb esetük, ezért segítséget küldtek a balatonföldvári rendőrőrsnek, amelyik már napok óta vizsgálódik a helyszínen.

Értelmi fogyatékos a kislány?

Heszné nem erősítette meg azokat a sajtóhíreket, miszerint a kislány értelmi fogyatékos lenne. A Blikk szerint a pedofil óvszert használt, amikor megerőszakolta a kislányt, a Bors szerint pedig megtalálták a csikkeket, amelyeket a férfi szívott el az erdő szélén (más források szerint egy búzamezőn).

A gyereket állítólag leitatta a férfi, és cigarettát is el kellett szívnia a kislánynak, mielőtt megerőszakolta volna a pedofil. Gyógyszert is be akart vetetni vele a férfi, de erre a gyerek nem volt hajlandó. A megerőszakolás előtt azzal fenyegette a gyereket, hogy elvágja a torkát, ha bárkinek mesél az esetről.

Először még az anyjának sem szólt

A Bors című napilap szerint a kislány még anyjának sem mert szólni, csak az édesanya figyelt fel a gyerek szótlanságára, zavarodottságára. Amikor este levetkőztette, akkor vette észre, hogy a gyerek alsóneműje véres, ezután mentek orvoshoz, illetve a rendőrségre.

A rendőrség ezekről az értesülésekről nem nyilatkozott az Indexnek, a szóvivő sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, hogy találtak-e a nyomozók a helyszínen csikkeket, gyógyszeres üveget vagy dobozt. Arról sem nyilatkozott, hogy használt-e óvszert a férfi.

A kocsi után kutatnak a rendőrök

A szóvivő ugyanakkor elmondta, hogy nagy erőkkel folynak a tanúkihallgatások, a falubeliektől próbálnak több információt, részletesebb személyleírást kapni a férfiről, mert az eddigi adatok nem elegendőek ahhoz, hogy fantomképet csináljanak a pedofilról.

Különösen az autó után kutakodnak a rendőrök. Ez az, amelyet a legtöbben láthattak a faluban. Az autó csapott hátú volt, egyelőre ennyi a biztos információ a gépkocsiról.