Gusztáv
3 °C
7 °C

Hazavitte a pedofil a megerőszakolt kislányt?

2007.05.30. 11:04
Egy ősz hajú, borostás férfi autójába ültetett pénteken Köröshegyen egy 11 éves kislányt, akit egy elhagyatott erdei útra vitt, megfenyegette, leitatta és ezután megerőszakolta. Az ügyben a siófoki rendőrkapitányság és a balatonföldvári rendőrőrs nyomoz.

Egyelőre több verziót is elemez a rendőrség, a nyomozók több lehetőséget is vizsgálnak. Ezek közül csak az egyik az, hogy az elkövető feltehetőleg visszavitte Köröshegy területére azt a 11 éves kislányt, akit pénteken erőszakolt meg, mondta Heszné Gáspár Judit, a siófoki rendőrkapitányság szóvivője. A Blikk szerint egyébként hazafuvarozta a férfi a kislányt.

A szóvivő szerint a siófoki rendőrség kiemelten foglalkozik az üggyel, ez a legfontosabb esetük, ezért segítséget küldtek a balatonföldvári rendőrőrsnek, amelyik már napok óta vizsgálódik a helyszínen.

Értelmi fogyatékos a kislány?

Heszné nem erősítette meg azokat a sajtóhíreket, miszerint a kislány értelmi fogyatékos lenne. A Blikk szerint a pedofil óvszert használt, amikor megerőszakolta a kislányt, a Bors szerint pedig megtalálták a csikkeket, amelyeket a férfi szívott el az erdő szélén (más források szerint egy búzamezőn).

A gyereket állítólag leitatta a férfi, és cigarettát is el kellett szívnia a kislánynak, mielőtt megerőszakolta volna a pedofil. Gyógyszert is be akart vetetni vele a férfi, de erre a gyerek nem volt hajlandó. A megerőszakolás előtt azzal fenyegette a gyereket, hogy elvágja a torkát, ha bárkinek mesél az esetről.

Először még az anyjának sem szólt

A Bors című napilap szerint a kislány még anyjának sem mert szólni, csak az édesanya figyelt fel a gyerek szótlanságára, zavarodottságára. Amikor este levetkőztette, akkor vette észre, hogy a gyerek alsóneműje véres, ezután mentek orvoshoz, illetve a rendőrségre.

A rendőrség ezekről az értesülésekről nem nyilatkozott az Indexnek, a szóvivő sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, hogy találtak-e a nyomozók a helyszínen csikkeket, gyógyszeres üveget vagy dobozt. Arról sem nyilatkozott, hogy használt-e óvszert a férfi.

A kocsi után kutatnak a rendőrök

A szóvivő ugyanakkor elmondta, hogy nagy erőkkel folynak a tanúkihallgatások, a falubeliektől próbálnak több információt, részletesebb személyleírást kapni a férfiről, mert az eddigi adatok nem elegendőek ahhoz, hogy fantomképet csináljanak a pedofilról.

Különösen az autó után kutakodnak a rendőrök. Ez az, amelyet a legtöbben láthattak a faluban. Az autó csapott hátú volt, egyelőre ennyi a biztos információ a gépkocsiról.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!