Valér
2 °C
8 °C

Az ügyészség szerint saját kislányára onanizált egy érsekhalmi férfi

2004.10.26. 16:46
Nem jogerősen hatévi fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki a vád szerint saját négyéves kislányát simogatta, miközben onanizált. Az ügyészség súlyosbításért, a védelem felmentésért fellebbezett.
Hatévi fegyházbüntetésre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság azt az érsekhalmi apát, akit négyéves kislánya pedofil megrontása miatt vádol a főügyészség. A megyei bíróság bizonyítottnak látta az apa bűnösségét.

Szemérem elleni erőszak

A Bács-Kiskun Megyei Bíróság szerint a vádlott tavaly októberben magára maradt a négy éves kislánnyal a házukban. Ekkor meztelenre vetkőzött, és az ágyra fektette a gyereket. Levette róla a nadrágot, mellé guggolt, a kislány nemi szervét simogatta, végül önkielégítést végzett. Őt ezért a bíróság 12. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetetett szemérem elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek.

A megyei főügyészség képviselője enyhének találta az ítéletet, ezért súlyosbításért fellebbezett. A vádlott és a védője ugyanakkor felmentést kértek, ezért a Szegedi Táblabíróság tárgyalja majd másodfokon a büntetőügyet.