Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Letartóztatásban a kirabolt pénzszállító sofőrje

2002.07.08. 20:48
A rendőrség a pénzszállító autó sofőrjét is őrizetbe vette, a múlt heti 200 milliós rablás kapcsán. A rekordértékű ügyben folytatott nyomozásról beszámoló m1 szerint a pénzszállító cég alkalmazottja is részt vett a terv elkészítésében. Az szokásos reggelit vásárló biztonsági őr nem tudott a rablás előkészítéséről.
Két férfit vett őrizetbe a rendőrség a múlt csütörtöki rablással kapcsolatban. Mint emlékezetes, a Securitas egyik pénzszállító autóját, akkor érte támadás, amikor annak kocsikísérője megszokott reggelijét vásárolta. Az első vizsgálatok szerint fegyveresek kényszerítették kiszállásra a sofőrt, majd elhajtottak a gazdag zsákmánnyal.

A sofőr rászervezett társa reggelijére

Az m1 Kékfény című műsora szerint a gyors nyomozásnak köszönhetően most a pénzszállító autó vezetője is előzetes letartóztatásba került. Felmerült a gyanú ugyanis, hogy a sofőr összejátszott a rablókkal és részt vett az akció kitervelésében is. A másik letartóztatott a banda egyik tagja. A rendőrség szerint a reggeliző őr nem tudott társa tervéről. A Kékfény információi szerint a több mint 200 millió forintos zsákmány felét már megtalálták a nyomozók.