Ágnes
-5 °C
2 °C

Letartóztatásban a kirabolt pénzszállító sofőrje

2002.07.08. 20:48
A rendőrség a pénzszállító autó sofőrjét is őrizetbe vette, a múlt heti 200 milliós rablás kapcsán. A rekordértékű ügyben folytatott nyomozásról beszámoló m1 szerint a pénzszállító cég alkalmazottja is részt vett a terv elkészítésében. Az szokásos reggelit vásárló biztonsági őr nem tudott a rablás előkészítéséről.
Két férfit vett őrizetbe a rendőrség a múlt csütörtöki rablással kapcsolatban. Mint emlékezetes, a Securitas egyik pénzszállító autóját, akkor érte támadás, amikor annak kocsikísérője megszokott reggelijét vásárolta. Az első vizsgálatok szerint fegyveresek kényszerítették kiszállásra a sofőrt, majd elhajtottak a gazdag zsákmánnyal.

A sofőr rászervezett társa reggelijére

Az m1 Kékfény című műsora szerint a gyors nyomozásnak köszönhetően most a pénzszállító autó vezetője is előzetes letartóztatásba került. Felmerült a gyanú ugyanis, hogy a sofőr összejátszott a rablókkal és részt vett az akció kitervelésében is. A másik letartóztatott a banda egyik tagja. A rendőrség szerint a reggeliző őr nem tudott társa tervéről. A Kékfény információi szerint a több mint 200 millió forintos zsákmány felét már megtalálták a nyomozók.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!