Erzsébet
1 °C
4 °C

Pisztoly és hangtompító az árokban

2008.09.19. 18:42
Pisztolyt, hangtompítót, lőszereket, bilincset és egy csuklyát talált egy mezőőr Szegedtől nem messze, Algyő és Tápé között egy árokban - tudta meg a Délmagyarország napilap. A rendőrség megerősítette a hírt, de nem kommentálta.

A mezőőr pár napja találta az árokban a nejlonzacskóba rejtett tárgyakat, benne a fegyvert, lőszereket, hangtompítót, egy szemmagasságban kivágott sísapkát és egy bilincset. Az információt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette, de további részleteket nem árult el.

A tárgyakat szakértők vizsgálják, hogy valamilyen bűncselekménynél használhatták-e azokat, de a rendőrség szerint Szegeden és környékén az elmúlt időszakban nem volt fegyveres, álarcos támadás, ezért az országos nyilvántartásban is keresik a tárgyak bűnügyi múltját.

A rendőrségi szóvivő szerint sajnálatos, hogy ezek az információk idő előtt kerültek a nyilvánosságra, mert a nyomozást veszélyeztethetik.


Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?