Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyílegyenesen csapódott a házba

2007.10.15. 08:25
Ketten megsérültek, amikor vasárnap este lakóháznak ütközött egy autó Pölöskefőn. A kerítést átszakító, majd a ház falába csapódó autó megrongált egy gázvezetéket is.

Belerohant egy családi házba egy német rendszámú személygépkocsi a Zala megyei Pölöskefőn vasárnap este. A sofőr feltehetően nem vette észre a kereszteződést és szinte fékezés nélkül hajtott tovább, egyenesen a ház oldalába.

Az autó lerombolta a betonkerítést, kidöntötte a gázórát majd a ház falának csapódva állt meg. Az autó eleje teljesen összetört. A kocsiban ketten utaztak, őket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Képek a helyszínről

A hálószobában a ház tulajdonosai tévéztek, amikor hatalmas csattanással becsapódott a falba az autó. A téglákat belökte a család hálószobájába, a fal mellett álló virágtartót pedig virágostól a szoba másik faláig sodorta.

A háztól körülbelül húsz méterre kezdett el fékezni a német autó sofőrje így nem csoda, hogy csak a házfal állította meg. Azt, hogy mekkora sebességgel jött, majd a szakértők fogják megállapítani.