Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Nyílegyenesen csapódott a házba

2007.10.15. 08:25
Ketten megsérültek, amikor vasárnap este lakóháznak ütközött egy autó Pölöskefőn. A kerítést átszakító, majd a ház falába csapódó autó megrongált egy gázvezetéket is.

Belerohant egy családi házba egy német rendszámú személygépkocsi a Zala megyei Pölöskefőn vasárnap este. A sofőr feltehetően nem vette észre a kereszteződést és szinte fékezés nélkül hajtott tovább, egyenesen a ház oldalába.

Az autó lerombolta a betonkerítést, kidöntötte a gázórát majd a ház falának csapódva állt meg. Az autó eleje teljesen összetört. A kocsiban ketten utaztak, őket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Képek a helyszínről

A hálószobában a ház tulajdonosai tévéztek, amikor hatalmas csattanással becsapódott a falba az autó. A téglákat belökte a család hálószobájába, a fal mellett álló virágtartót pedig virágostól a szoba másik faláig sodorta.

A háztól körülbelül húsz méterre kezdett el fékezni a német autó sofőrje így nem csoda, hogy csak a házfal állította meg. Azt, hogy mekkora sebességgel jött, majd a szakértők fogják megállapítani.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!