Géza
-12 °C
-4 °C

Fegyveres postarablás Budapesten

2004.02.19. 13:34
Három fegyveres kirabolt egy postát a Belső-Ferencvárosban. A támadók beterelték az alkalmazottakat az egyik irodába, összeszedték a postán talált értékeket, majd feltehetőleg gyalog elmenekültek. Pécsett egy postást próbáltak kirabolni délelőtt.
A Lónyay utcában található postára az eddigi adatok szerint kevéssel egy óra előtt lépett be három, símaszkot viselő, fegyveres férfi - tudta meg a HavariaPress. A tetőtől talpig feketébe öltözött támadók beterelték az alkalmazottakat az egyik irodába, majd összeszedték a postán talált értékeket, azt azonban egyelőre nem tudni, pontosan mit vihettek magukkal.

Sérülés nem történt, ám az alkalmazottakat, pszichikai sérelmeik miatt jelenleg a helyszínen mentők ápolják. A rendőrség már megkezdte a feltehetőleg gyalogszerrel menekülő rablók felkutatását.

Postást támadtak Pécsett

Tekintse meg képeinket!
Ma késő délelőtt egy kertvárosi ház lépcsőházában egy ismeretlen símaszkos férfi támadt rá a postásra. A kézbesítő nem engedte, hogy a rabló elvegye a táskáját és a ház elé menekült. A támadó a járókelőket látva inkább elfutott a helyszínről - áll a rendőrség közleményében.

A riasztásra néhány perc múlva kiérkező járőrök elfogták a rablás kísérletével alaposan gyanúsítható 43 éves férfit, akinek kihallgatása megkezdődött, őrizetbevételére valószínűleg még ma délután sor kerül.