Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

28 év után találkoztak az elcserélt ikrek

2008.05.28. 09:18
2 hozzászólás
A két nő egy Gran Canaríai kórházban született, és az egyiküket véletlenül egy másik családnak adták oda, miután kivették az inkubátorból. Ezzel egy időben e másik család gyermekét odaadták az ikerlányok szüleinek, így a három kislányból kettő idegen családnál nevelkedett fel.

A ma 35 éves ikerlányok szülőhelyükön találkoztak össze 2001-ben, teljesen véletlenül, hála az egyikük barátnőjének. Ez a barátnő egy kereskedelmi központban dolgozott. A másik iker ide ment ruhát vásárolni. Az előadónő odament hozzá, hogy puszit adjon neki, mivel azt hitte, hogy a barátnőjét látja, a vevő azonban elhárította.

Az eladónő azonnal felhívta barátnőjét, aki megerősítette, hogy nem járt az áruházban. Néhány nap múlva azonban a másik ikerlány ismét felkereste az üzletet, és akkor megszervezték a két nővér első találkozását.

Az elcserélt lány ügyvédje szerint hasonlóságuk lenyűgöző. A jogi képviselő most 3 millió eurós kártérítést követel védencének az őt ért "erkölcsi kár" és az adminisztratív hibák miatt, amelyek károsan befolyásolták kliense "személyes és családi fejlődését". MTI