Szilvia
5 °C
16 °C

Megtalálták Rudikát

2008.09.30. 16:12
22 hozzászólás

Újsághirdetésben és utcai plakátokon is kereste egy nyíregyházi család Rudika nevű kiskutyáját. A bichoni bolognese fajtájú ebet Debóra, egy általános iskolás kislány találta meg. Amikor kijött az iskolából, meglátta Rudikát, felvette az ölébe, nehogy elüsse egy kocsi. A kislány felhívta apukáját, hogy hazaviheti-e, míg megtalálják a gazdiját. 

Szülei ezután felhívták a hirdetésen közzétette telefonszámot. A kutya gazdája röviden felsorolta a házi kedvenc ismertetőjegyeit, majd azt kérte, a telefont tartsák oda a kutya füléhez. “Rudika csak nézett ki a fejéből, hogy mi ez az ismerős hang, úgyhogy felismerte a hangomat”, írta a Szabolcs Online-on közzétett levelében a kutya gazdája. Találkozót beszéltek meg, ahol aztán egyértelművé vált, kihez is tartozik a kutya: Rudika azonnal beleugrott gazdája ölébe és csak nyalta, nyaldosta az arcát. Sírós pillanat volt- idézte fel a találkozást a gazda. A család szerette volna megjutalmazni a kutya megtalálóit, de ők nem fogadtak el semmit. Érdekes, hogy a kiskutyát a megtaláló család is Rudikának nevezte el, mert azt mondták: pont olyan, mint egy túró rudi.

 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?