Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Pöcs a puncsban

2001.10.01. 20:14
Egy amputált férfipéniszt talált üveges italában egy 41 éves amerikai gépkezelő múlt csütörtökön. Az érintett városka rendőr-főkapitányságának szóvivője "rejtélyesnek találja az ügyet", és egyelőre "nem tudja", hogy bűncselekményről van-e szó.
Juan Sanchez-Marchez csütörtök reggel szokásos "Ora Potency Friut Punch" márkájú puncsát itta, amikor észrevette, hogy van valami az üvegben. Odahívta 16 éves fiát, Manuelt, hogy nézze meg ő is, mi lehet az italban. Végül rájöttek, hogy amit látnak, az egy pénisz lehet, és jelentették a rendőrségnek a különös esetet.

A "lelet" vizsgálata során egy patológus megállapította, hogy valóban egy 7,6 cm-es emberi hímivarszervről van szó.

Az egyesült államokbéli Commerce városka hatóságai még nem állapították meg, hogy felnőtt vagy gyermek, élő vagy élettelen személytől származik-e a testrész. Mindenesetre DNS-tesztet kívánnak végezni, hogy kiderítsék, van-e kapcsolat az eset és valamilyen másik ügy között. Korábban különböző testrészeket találtak ugyanis - például egy fejet és egy lábat - melyeket eddig nem tudtak azonosítani.

Sanchez-Marchez azt mondta, hogy hat üveg puncsot vásárolt, mindegyik sérülésmentesen le volt zárva, és kívülről semmi különös nem látszott rajtuk. A többi üvegben nem találtak semmi nem odavalót.

A puncs forgalmazói nem értik az esetet, és tagadják, hogy általuk került az üvegbe a testrész.