József, Bánk
-7 °C
0 °C

Ki akarta vágni terhes szomszédjából a magzatot

2005.10.14. 12:46
Háromgyerekes anya támadt terhes szomszédjára Pennsylvaniában. Az asszony ki akarta vágni szomszédjából a magzatot, hogy sajátjaként nevelhesse fel.

Baseballütővel ütlegelte nyolchónapos terhes szomszédját egy pennsylvaniai nő, jelentette a CNN. A 38 éves Peggy Jo Conner a körzeti ügyész, Scott Andreassi szerint ki akarta vágni a magzatot az áldozat, a harmincéves Valerie Oskin testéből, hogy sajátjaként nevelhesse fel. Az ügyész értesülései szerint a háromgyerekes Conner azt hazudta családjának, hogy újra terhes.

Az AP hírügynökséget megkereste Thomas Wilks, Conner elvált férje. Wilks szerint képtelenség, amivel exnejét vádolják, hiszen ő bizonyítékkal is rendelkezik arról, hogy a nő terhes volt. Ráadásul szerinte Conner és Oskin barátok voltak.

Conner, miután brutálisan bántalmazta Oskint, egy mezőre vitte az asszonyt, hogy kivágja a magzatot. Előtte azonban várt, valószínűleg arra, hogy az áldozat meghaljon. Eközben vette őt észre egy arra járó tizenhét éves fiú, aki értesítette a hatóságokat.

Oskint súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol császármetszést hajtottak végre rajta. Fia az orvosi jelentések szerint "jelenleg egészségesnek tűnik", írja a CNN.

Connert gyilkossági kísérlet, bántalmazás és egy meg nem született gyermek bántalmazása miatt vették őrizetbe, ahonnan óvadék ellenében sem szabadulhat.