Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Levizelte szomszédjai kerti bútorát a dühös lelkész

2002.07.30. 08:14
A szomszédjaival vitába keveredett lelkész azok kerti székére vizelt dühében, kétszer is. A férfi beismerte tettét, és megígérte többet nem tesz ilyet.
A dühös norvég lelkész azután ürített szomszédai kerti bútorára, hogy előtte hosszasan vitázott velük. A vita templom telkének használata miatt robbant ki. Az egyház és a másik fél 1995-ös megállapodása értelmében a szomszédok használhatják a területet, ha gondozzák azt. A lelkész állítása szerint azonban emberek egy üvegházat építettek, és egy sövényt telepítettek a kertbe, viszont a füvet nem nyírták le az elmúlt egy évben.

Kétszer vizelt a lelkész

Amikor a szomszédok elmentek, a lelkész átment házukba, és a kerti bútor párnáira vizelt. Arra nem számított, hogy a tulajdonos ott tartózkodó barátai mindent láttak. Az ismerősök kihívták a rendőröket, de döbbenten látták, hogy a lelkész újból megjelent, és megint lepisilte bútort. Az ismerősök ekkor elzavarták a folyamatos vizelési ingerrel küzdő egyházi személyt.

Többé nem teszi

A férfi állítólag beismerte tettét rendőröknek, és azt is megígérte, hogy ez többet nem fordul elő. A lelkipásztor egy bocsánatkérő levelet is írt a mellette lakóknak, akik várhatóan pert indítanak ellene, jelentette az Ananova. .

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!