Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Levizelte szomszédjai kerti bútorát a dühös lelkész

2002.07.30. 08:14
A szomszédjaival vitába keveredett lelkész azok kerti székére vizelt dühében, kétszer is. A férfi beismerte tettét, és megígérte többet nem tesz ilyet.
A dühös norvég lelkész azután ürített szomszédai kerti bútorára, hogy előtte hosszasan vitázott velük. A vita templom telkének használata miatt robbant ki. Az egyház és a másik fél 1995-ös megállapodása értelmében a szomszédok használhatják a területet, ha gondozzák azt. A lelkész állítása szerint azonban emberek egy üvegházat építettek, és egy sövényt telepítettek a kertbe, viszont a füvet nem nyírták le az elmúlt egy évben.

Kétszer vizelt a lelkész

Amikor a szomszédok elmentek, a lelkész átment házukba, és a kerti bútor párnáira vizelt. Arra nem számított, hogy a tulajdonos ott tartózkodó barátai mindent láttak. Az ismerősök kihívták a rendőröket, de döbbenten látták, hogy a lelkész újból megjelent, és megint lepisilte bútort. Az ismerősök ekkor elzavarták a folyamatos vizelési ingerrel küzdő egyházi személyt.

Többé nem teszi

A férfi állítólag beismerte tettét rendőröknek, és azt is megígérte, hogy ez többet nem fordul elő. A lelkipásztor egy bocsánatkérő levelet is írt a mellette lakóknak, akik várhatóan pert indítanak ellene, jelentette az Ananova. .