Szilárda
-4 °C
3 °C

Princz mégis tárgyal a Magyar Televízióval?

2002.12.17. 07:43
A Magyar Televízió vezetői cáfolják azt a hírt, miszerint Princz Gábor, a Postabank egykori első embere a közeljövőben a Magyar Televízióban vezetne kulturális műsort. A nézők a volt bankvezért vasárnap láthatták először műsorvezető-szerepben az egyik kereskedelmi csatornán.
A múlt vasárnap láthatták először a nézők Princz Gábort, a Postabank egykori első emberét műsorvezető-szerepben. A Magyar ATV-n futó beszélgetős műsorába olyan művészek fogadták el a volt mecénás meghívását, mint Jordán Tamás, a Nemzeti Színház igazgatója vagy az Új Színházat vezető Márta István.

A Népszabadság információi szerint Princz Gábort a kereskedelmi televíziótól keresték meg azzal az ötlettel, hogy vendégeivel a kultúráról beszélgessen. Az egykori bankvezér a napilap kérdésére azt a hírt is megerősítette, miszerint néhány hónappal ezelőtt a Magyar Televízió is hasonló ajánlattal kereste meg. Princz Gábor mindehhez az Indexnek hozzátette: a köztévé vezetői azért cáfolhatják esetleges képernyős szereplését, mert "rossz embert kérdeztek meg a házon belül". Princz állítja, hogy bár konkrét megállapodása még nincsen az MTV-vel, a tárgyalások jól haladnak az illetékesekkel. A műsort Princz Kozma Péterrel, a Karton Galéria vezetőjével készítené. Kozma az RTL Klub néhány nappal ezelőtti megkeresésére - mondván semmi sem végleges - sem a stábról, sem a műsorról nem kívánt nyilatkozni.

A Magyar Televízió vezetői a Magyar Nemzet tegnapi számában cáfolták azt a hírt, hogy Princz Gábor esetleg műsort vezetne a közszolgálati televízióban. A Népszabadság emlékeztet rá: Princz még a Postabank elnökeként próbálkozott műsorvezetéssel a pénzintézet érdekeltségi körébe tartozó Bridge Rádión.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!