Timót, Xénia
-4 °C
3 °C

Putyin első és utolsó szexuális élményéről vallott

2006.07.07. 10:59
Első szexuális élményére alig, a legutóbbira viszont egészen pontosan emlékszik Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök két órán át válaszolgatott az internetezők kérdéseire, többek között megpróbálta megmagyarázni múlt heti, elhíresült hascsókját is.

Két órás élő, internetes interjút adott Vlagyimir Putyin a BBC és az orosz Yandex hírportál szervezésében. Az orosz elnököt tizenegyezren kérdezték, és ő még az igazán kényes kérdésekre is válaszolt.


Hascsók előtt

Szemérmes szex

"Nem emlékszem pontosan, mikor vesztettem el a szüzességem" - ismerte el például nevetve az érdeklődésre Putyin. "De arra percre pontosan, hogy mikor csináltam utoljára".

Sajnos az elnök az ígéretes kezdés után nem árult el zaftos részleteket nemi életéről. Cserébe megpróbálta elmagyarázni, hogy miért is csókolt hason egy ötéves forma kisfiút.

"Olyan felnőttesen komoly volt, szivem szerint csak cirógattam volna, mint egy cicát" - magyarázta. Mint mondta, a hascsók "a tetszés spontán megnyilvánulása volt". "Nincs ebben semmi" - magyarázta.

Elnök akar lenni a hason csókolt gyermek

Putyin egy hete csókolta hason a Kremlbe látogató kis Nyikitát, aki egy turistacsoporttal érkezett. A csók rögtön találgatásokat indított el, ezek némelyikében Putyin nem igazán jött ki jól. Azóta az Izvesztyijának sikerült megtalálnia a kis Nyikitát, aki a csók óta nem hajlandó megfürdeni.

"Nagyon tetszettem neki [Putyinnak], és ő is nagyon tetszett nekem" - nyilatkozta Nyikita az orosz lapnak. "Amúgy én is elnök akarok lenni" - tette hozzá a sztárság ízére gyorsan ráérző kisfiú.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!