Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vigyázat, pulyka!

2002.04.19. 23:43
Pulyka tört be egy videótékába az Egyesült Államokban, főképp vadászati témájú filmeket rongált meg. A pulykáknál most van a párzási időszak, és ilyenkor meghökkentő dolgokat produkálnak.
A pulyka a kirakatot betörve hatolt a helyiségbe, amely zárva volt, és senki sem tartózkodott benne. Amikor a téka tulajdonosnője megérkezett, döbbenten látta a romokat, a tollakat és a szanaszét heverő, megrongált videókazettákat.

A pulykát a rendőrség letartóztatta

Még a pulyka is bent volt, és mivel a hölgynek nem volt bátorsága egyedül megküzdenie vele, kihívta a rendőrséget. A hatkilós pulykakakast a hatóság emberének a science-fiction részlegből kellett kihajkurásznia, jóllehet a madárnak - a veszteséglista és a nyomok alapján - legkevésbé a vadászati témájú filmek tetszettek: azokra csapott le első nekifutásra. Többet közülük kritikával is illetett: rájuk tojt. Az akciófilmekkel ugyanakkor elnézőbb volt. A pulykát a rendőrség letartóztatta.

A pulykáknál most van a párzási időszak, és ilyenkor meghökkentő dolgokat produkálnak. Szakértők szerint a filmpusztító kakas egy rivális pulykát vélhetett látni a tékában, és ezért tört be oda.