Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Vigyázat, pulyka!

2002.04.19. 23:43
Pulyka tört be egy videótékába az Egyesült Államokban, főképp vadászati témájú filmeket rongált meg. A pulykáknál most van a párzási időszak, és ilyenkor meghökkentő dolgokat produkálnak.
A pulyka a kirakatot betörve hatolt a helyiségbe, amely zárva volt, és senki sem tartózkodott benne. Amikor a téka tulajdonosnője megérkezett, döbbenten látta a romokat, a tollakat és a szanaszét heverő, megrongált videókazettákat.

A pulykát a rendőrség letartóztatta

Még a pulyka is bent volt, és mivel a hölgynek nem volt bátorsága egyedül megküzdenie vele, kihívta a rendőrséget. A hatkilós pulykakakast a hatóság emberének a science-fiction részlegből kellett kihajkurásznia, jóllehet a madárnak - a veszteséglista és a nyomok alapján - legkevésbé a vadászati témájú filmek tetszettek: azokra csapott le első nekifutásra. Többet közülük kritikával is illetett: rájuk tojt. Az akciófilmekkel ugyanakkor elnézőbb volt. A pulykát a rendőrség letartóztatta.

A pulykáknál most van a párzási időszak, és ilyenkor meghökkentő dolgokat produkálnak. Szakértők szerint a filmpusztító kakas egy rivális pulykát vélhetett látni a tékában, és ezért tört be oda.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!