Árpád
-2 °C
4 °C

Körözik a mama torkát elvágó csecsemőrablót

2006.09.17. 08:46
Az amerikai hatóságok nagy erőkkel keresik azt a néhány napos csecsemőt, akit egy ismeretlen személy rabolt el egy missouri otthonból, miután elvágta az édesanya torkát.

Pénteken kopogtak be a 21 éves Stephanie Ochsenbine missouri otthonába. Az ismeretlen azt állította, hogy telefonálni szeretne. Ám a szolgáltatás éppen nem működött, ekkor azt kérte, hogy hadd használja a fürdőszobát.

Ezt követően dulakodás kezdődött, állítja a rendőrség, melynek során az elkövető egy késsel elvágta a nő torkát, majd magával vitte a nyolc napos csecsemőt. Az édesanya sérülései következtében elvesztette eszméletét, ám röviddel később magához tért, s még volt annyi ereje, hogy a szomszédoktól kérjen segítséget, írja a CNN.com.

A bűntény idején a házban tartózkodott a nő másik, egyéves gyermeke is, akinek nem esett bántódása. Az apa viszont épp munkában volt. A rendőrség szerint az elkövető egy középkorú nő, aki feltehetően azért rabolta el a csecsemőt, mert sajátját elvesztette vagy egyszerűen nem lehet saját gyermeke. Bár az ügyet egyelőre helyi, állami szinten tartják, az FBI segíti a nyomozást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?