Erik, Alexandra
EUR 385,41 Ft
USD 365,74 Ft
11 °C
23 °C

Fegyveres rablót fogtak Budapesten

2003.02.19. 10:44
Fegyveres rablási kísérlet történt a XVIII. kerületi Gyömrői út 126-os szám alatti postán - értesült a HavariaPress. A tettes dulakodni kezdett a biztonsági őrrel, majd megpróbált elmenekülni - tájékoztatta az Indexet a BRFK sajtóügyeletese. A férfit 10 perccel a rablási kísérlet után, menekülés közben elfogták a kerület rendőrei.
A biztonsági őr hiúsította meg a XVIII. kerületi Gyömrői úti posta kirablását. Reggel, nem sokkal a posta nyitása után a rabló fegyverrel a kezében lépett be a postára és pénzt követelt. Ekkor azonban a biztonsági őr rávetette magát a fegyveres férfira és dulakodni kezdett vele. A verekedés közben elvette a támadó fegyverét.

Megsérült a rabló

A helyszínre érkező kerületi rendőröknek az utcán sikerült elkapniuk a tettest.

A verekedésben a rabló megsérült, de egyelőre nem tudni, hogy mennyire. A tettes kihallgatása jelenleg is folyamatban van. További részletek egyelőre nem ismertek az ügyben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Betét