Judit
3 °C
7 °C

Kirabolták a Római fürdőt

2006.07.09. 21:03
Két ismeretlen férfi Budapesten, a III. kerület Rozgonyi utcában, a Római strandon 19 óra körül megtámadta a strand két alkalmazottját, akik a napi bevétel gyűjtötték be. A két alkalmazott a rablók felszólítására átadták a náluk lévő pénzt, ezt követően a két rabló a helyszínről elmenekült.
Két férfi vasárnap a strand zárását követően - 19 óra körül - elrabolta a III. kerületi Római fürdő bevételét, majd elmenekült - tájékoztatta az MTI-t vasárnap este a Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Sass Oszkár rendőr főhadnagy elmondta: két ismeretlen férfi Budapesten, a III. kerület Rozgonyi utcában, a Római strandon 19 óra körül megtámadta a strand két alkalmazottját, akik a napi bevétel gyűjtötték be. A két alkalmazott a rablók felszólítására átadták a náluk lévő pénzt, ezt követően a két rabló a helyszínről elmenekült.

A BRFK ügyeletese hozzátette: az egyi rabló feltehetően egy riasztófegyverrel, míg a másikuk egy sokkolóval fenyegette meg a strand alkalmazottait. A támadás során személyi sérülés nem történt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen módon menekültek el a rablók, az elvitt pénz összege sem ismert - közölte Sass Oszkár, hozzátéve: a helyszíni szemle és az adatok összegyűjtése jelenleg is folyik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?