Gellért, Mercédesz
12 °C
16 °C

Kirabolták a Római fürdőt

2006.07.09. 21:03
Két ismeretlen férfi Budapesten, a III. kerület Rozgonyi utcában, a Római strandon 19 óra körül megtámadta a strand két alkalmazottját, akik a napi bevétel gyűjtötték be. A két alkalmazott a rablók felszólítására átadták a náluk lévő pénzt, ezt követően a két rabló a helyszínről elmenekült.
Két férfi vasárnap a strand zárását követően - 19 óra körül - elrabolta a III. kerületi Római fürdő bevételét, majd elmenekült - tájékoztatta az MTI-t vasárnap este a Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Sass Oszkár rendőr főhadnagy elmondta: két ismeretlen férfi Budapesten, a III. kerület Rozgonyi utcában, a Római strandon 19 óra körül megtámadta a strand két alkalmazottját, akik a napi bevétel gyűjtötték be. A két alkalmazott a rablók felszólítására átadták a náluk lévő pénzt, ezt követően a két rabló a helyszínről elmenekült.

A BRFK ügyeletese hozzátette: az egyi rabló feltehetően egy riasztófegyverrel, míg a másikuk egy sokkolóval fenyegette meg a strand alkalmazottait. A támadás során személyi sérülés nem történt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen módon menekültek el a rablók, az elvitt pénz összege sem ismert - közölte Sass Oszkár, hozzátéve: a helyszíni szemle és az adatok összegyűjtése jelenleg is folyik.