Auguszta
-4 °C
2 °C

Álmában erőszakoltak meg egy angol kislányt

2005.03.25. 16:45
"Minden szülő rémálmaként" jellemezte az Essexi rendőrség egy tízévesnél is fiatalabb kislány megerőszakolását. A kislányt saját otthonában, álmában erőszakolta meg egy ismeretlen úgy, hogy a lány anyja és még öt másik gyerek is otthon volt.

Álmában erőszakolt meg egy ismeretlen egy az otthonában alvó, tíz év alatti kislányt Essexben, jelentette a Press Association brit hírügynökség. A rendőrök szerint a bűncselekmény "minden szülő rémálma". Az áldozatról nem kívántak pontosabb adatokat nyilvánosságra hozni.

Egyelőre a bűncselekmény körülményeiről is keveset tudnak. A házon nem találtak erőszakos behatolásra utaló nyomokat. Bár a bűncselekmény idején a lány édesanyja és öt másik gyerek is a házban tartózkodott, senki sem hallott semmit.

A nyomozók abban bíznak, hogy a helyszínen megtalálhatják az elkövető DNS-mintáját. Az áldozat nem ismerte fel támadóját, de egy specialista segítségével használható személyleírást adott támadójáról.

Az essexi rendőrök ki is adták a támadó személyleírását, egy 18-20 éves, fekete, afrofrizurás fiút keresnek, aki a támadás időpontjában sötétszürke pulóvert és bő szabású deszkásnadrágot hordott.

A rendőrség a lakosság segítségét kérte a bűnös megtalálásához. Mint mondták, boldogan fogadnak akár százával is téves bejelentéseket, ha csak egy is akad közöttük, ami nyomra vezethet.