Jolán
2 °C
4 °C

Nyolc évet kapott egy 59 éves asszonyt megerőszakoló ruzsai férfi

2006.09.01. 11:55
Bántalmazott, fojtogatott, majd megerőszakolt egy 59 éves asszonyt egy férfi, akit most nyolc évre ítéltek.

A Csongrád megyei Ruzsán rendezett búcsú után súlyosan bántalmazott és megerőszakolt egy ötvenkilenc éves asszonyt az a férfi, akit jogerősen nyolc év börtönbüntetéssel sújtott pénteken a Szegedi Ítélőtábla. A bíróság erőszakos közösülés bűntettében és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletében találta bűnösnek Lázár Zoltánt.

Ruzsán 2004. augusztus 8-án búcsút tartottak, amelyen részt vett a büntetett előéletű Lázár Zoltán vádlott, valamint a későbbi sértett, aki este lekéste az utolsó Szegedre induló buszt, s ezért betért az egyik ruzsai presszóba. Nem sokkal később leült az asztalához a vádlott, aki aznap már italozott.

A férfi és a nő beszélgetett, majd az asszony elhagyta a presszót, a közelben lévő piactéri buszmegállóhoz ment, hogy ott várja meg a reggel induló buszt, vagy ha ismerőst talál, akkor azzal beutazzon Szegedre. Nem sokkal később az asszony a közeli köztéri vécébe ment, ahova a férfi követte, majd a szűk helyiségben ütlegelni, fojtogatni kezdte. Letépte ruháit, és amikor a nő megpróbált segítségért kiáltani, fojtogatni kezdte. A bántalmazás után megerőszakolta az asszonyt, majd távozott a helyszínről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?