Bernadett
0 °C
4 °C

Fegyverrel fenyegetőzött a hajdúnánási erőszakoló

2004.08.10. 18:03
Három nemi erőszakkal is megvádolták a rendőrök azt a polgári férfit, aki a gyanú szerint fegyverrel kényszerített közösülésre két fiatal lányt. A férfi elfogásakor mindent tagadott, kocsijában azonban gyanús fegyvert találtak.
Pisztollyal kényszerített közösülésre két fiatal lányt egy 54 éves polgári férfi. Az esetet hétfőn jelentette a rendőrségen az egyik áldozat. A tizennégy éves lányt vasárnap este tuszkolta autójába a tettes, majd pisztollyal közösülésre kényszerítette.

Többször is megtörtént

A lányt ezután lakására cipelte, ahol az éjszaka folyamán többször is megerőszakolta. Az áldozatot végül az erőszakoskodó rokonai engedték szabadon.

A feljelentéskor a fiatal áldozat elmondta, hogy tudomása szerint elrablója egy másik lánnyal is erőszakoskodott. Mint mondta, a férfi már vele is erőszakoskodott korábban. Ezt azért nem jelentette, mert a férfi életveszélyesen megfenyegette.

Mindent tagadott

A lány vallomását követően a másik feltételezett sértetett is kihallgatták a rendőrök. Mint kiderült, tavaly szilveszterkor őt is fegyverrel kényszerítette közösülésre a gyanúsított.

Ezt követően a hajdúnánási rendőrök háromrendbeli erőszakos közösülés büntette, és kétrendbeli személyes szabadság megsértésének megalapozott gyanújával őrizetbe vették a férfit, aki mindent tagadott. A házkutatás során azonban kocsijából előkerült a lányok által megjelölt helyről egy flóber pisztoly, így az őrizetbe vétel után a rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását is.