Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hét év börtön a lányával erőszakoskodó férfinak

2004.09.30. 15:23
Részegen akarta megerőszakolni tizenegy éves kislányát egy román állampolgárságú férfi. A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla jogerős ítéletében hét év szabadságvesztésre ítélte és véglegesen kiutasította Magyarországról az erőszakoskodót.
Hét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön hozott jogerős ítéletében azt a férfit, aki saját lánya ellen követett el szemérem elleni erőszakot 2003 augusztusában. A másodfokon eljáró testület helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét.

A román állampolgárságú tettest, Fülöp Gyulát a bíróság határozata értelmében végleg kiutasítják Magyarországról.

Részegen fogdosott

A bíróság megállapításai szerint az 1989-ben menekültként Magyarországra érkezett férfi 2003 augusztusában kérte ki tőle különélő élettársától 1992-ben született kislányukat. Fülöp még aznap egy ismerősével találkozva különböző szórakozóhelyeken nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott.

Ezek után találta ki, hogy saját gyermekével fog közösülni. A gyermeket behívta egy bokros parkba, ahol fogdosni kezdte a kislány nemi szervét és mellét. A gyermek ugyan hangosan nem tiltakozott, de megpróbált elhúzódni apjától. Ezt látva a férfi, közösülési szándékával felhagyott, és azt mondta a gyerekének, hogy a történtekről senkivel nem beszélhet.

Menekült a rendőrök elől

Ezt követően Fülöp Gyulát a rendőrök igazoltatták, akiknek a férfi hamis nevet mondott be. Majd amikor elvált a rendőröktől, szaladni kezdett. A rendőrök követték, s elfogták. Az egyik rendőr ekkor kérdezgette a kislányt, aki sírva közölte, hogy apja benyúlt a bugyijába. A vádlottat ekkor előállították, és értesítették a gyermek édesanyját.