Koronavírus adatok

2021. dec. 06.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-4 °C
3 °C

Vérbefagyva találtak egy rendőrt az I. kerületben

2003.03.14. 10:19
Vélhetően öngyilkosságot követett el az a rendőr, akinek vérvbefagyott holttestét reggel fedezték fel a járókelők. A török nagykövetség védelmét ellátó rendőr halála miatt a rendőrség lezárta a környéket.
Törökország budapesti nagykövetsége előtt halt meg egy rendőr, akinek holttestére délelőtt kilenc óra körül találtak rá - tudta meg az Index rendőri forrásból. A fiatal férfit a járókelők találtak meg az őrbódéban.

Az eset nincs kapcsolatban a török követséggel

Úgy tudjuk az idegenkezűséget kizárják a jelenleg is helyszínelő nyomozók, s valószínűsítik, hogy a fiatal rendőr öngyilkosságot követett el. Sem idegenkezűségre, sem a török követséggel való bármiféle összefüggésre utaló adat nincs - nyilatkozta Németh Lajos, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs osztályának helyettes vezetője az MTI-nek. Az I. kerületi Lisznyai utcában lévő objektum védelmében a készenléti rendőrség egyik tiszthelyettes beosztottja látott el szolgálatot, és az eddigi információk szerint eközben lett öngyilkos.

Fotó: HavariaPress

Az első szakértői vélemények szerint öngyilkosságához a férfi szolgálati Parabellum pisztolyát használta. A török nagykövetség környékét és a Lisznyai utat a rendőrség lezárta.