Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Kilométereken át követte a rablók nyomát a magyar Rex

2002.01.09. 14:09
A nyomozókutya szagot fogott, a rendőrök elbújtak a raktárban. Végül jól elkapták a viccelődő betörőket.
A nyomozókutya szagot fogott s elkapták a viccelődő betörőket
Nyomozókutya segítette a rendőrséget egy betörőpáros elfogásában a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek községben, ahol kedden hajnalban egy italboltot fosztottak ki ismeretlenek. Fülöp Gergely, a térségi rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a kutya a betörés helyszínétől indulva, több kilométeren át követte a betörők nyomát, és elvezette a rendőröket a település határában lévő romos raktárépülethez, ahol a rablók a lopott áru nagy részét elrejtették.

A rendőrök elbújtak a raktárban és várták, hogy a betörők érte menjenek az üzletből ellopott mintegy negyedmillió forint értékű áruért. Kedden este a betörők meg is jelentek a raktárépületnél, és fennhangon azon gúnyolódtak, hogy verték át az ügyben nyomozó rendőröket.

Kattant a bilincs a netvegélő beterőkön

A betörők nagy vígan végül bementek a romos létesítménybe az áruért, ahol láthatóan meglepődtek azon, hogy bilincs vár rájuk. A 34 éves leveleki és a 26 éves baktalórántházi férfit a rendőrség őrizetbe vette, s ellenük megkezdte a bűntető eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?