Sára, Márió
2 °C
6 °C

Soha nem lesz Bond

2001.04.28. 19:52
Mindenemet odaadnám, ha egyszer én lehetnék James Bond - mondta a közelmúltban Robbie Williams. A dolgok jelenlegi állása szerint egyetlen egy értéktárgya, illetve fontja sincs veszélyben, mivel a válogatást végző ügynökség vezetője, Debbie McWilliams szerint erre körülbelül annyi esélye van, mint Russel Crowe-nak sikerrel elénekelni Robbie "Millenium" című szerzeményét.
Robbie Williams
"Komolyan mondom, mindenemet odaadnám, ha én lehetnék a következő 007-es, ez számomra nem egyszerű hóbort, hanem vágyálom" - nyilatkozta a közelmúltban Williams, akiről köztudomású, hogy erősen kultiválja a jófajta Bond-filmeket; a Millenium című klipjében egy mini-Bond filmet is összehozott.

Ám a sors kegyetlen a brit énekeshez. A Bond-film főszereplőjének válogatását végző ügynökség vezetője, Debbie McWilliams vagy nem tudott arról, hogy korábban az alkotók felvetették ennek a lehetőségét, vagy csak egyszerűen a végletekig őszinte volt.

Komolytalan és puhány

Azt találta mondani ugyanis, hogy Robbie - lett légyen bármekkora sztár is - erre bizony alkalmatlan. Az indoklás pedig akként hangzott, hogy túlontúl komolytalan és nem az a "férfias féri", aki Pierce Brosnan úr nyomába léphetne. És - következett a kegyelemdöfés - "nem éppen fit", azaz Debbie McWilliams kisasszony kőkemény meglátása szerint az énekes némileg elpuhult, és hogy is nézne ki egy pocakos, punnyadt 007-es ügynök, miközben leteperi a hölgyeket és leteríti a gazokat?

Mellesleg Debbie McWilliams szerint némileg nevetséges és egyben elkeserítő is, hogy milyen emberek jelentkeznek a szerepre. "Ápolatlan, olykor egyenesen visszatetsző férfiak esnek be ide, és azt képzelik, csak azért megkapják a szerepet, mert környezetükben önmagukat tartják leginkább alkalmasnak erre" - mondja Debbie McWilliams, aki úgy véli, Pierce Brosnan utódjaként akár Russel Crowe is szóba jöhet, de azért valószínűbbnek tartja, hogy egy ismeretlen és abszolút "cool" férfi kapja majd meg.