Frigyes
17 °C
25 °C

Robbie Williams lehet a Queen új énekese

2000.12.13. 13:19
Lehet, hogy bajuszt növeszt Robbie Williams, aki a Mirror című brit bulvárlap szerint átveszi Freddy Mercury megüresedett helyét az egykori Queen zenekarban.
Robbie Williams
A hír előzménye, hogy volt egy Take That nevű, autótolvaj-arcú fiatalokból álló táncolós-tátogós vidám társaság, akik célcsoportként az európai közép- és munkásosztály 13 éven aluli leánygyermekeit jelölték meg, hogy művészetüket nekik adják át. Így születhettek meg olyan remekművek, mint az ,,ú bébi" és sorolhatnánk tovább.

Na, ilyen tátogós volt ez a Robbie Williams is, de később már egyedül is táncolt, mert úgynevezett szólókarrierbe kezdett, ahogy ez lenni szokott, amikor az ilyen tátogós-táncolós dolgok befuccsolnak.

Robi abban különbözött kollégáitól, hogy erős megalo-vonásokat hordozó éntudata miatt tátogósból minden átmenet nélkül James Bond akart lenni, meg szupersztár, és ki tudja még mi minden akart lenni Robi otthon a tükör előtt. Végül kitalálta, hogy Freddie Mercury lesz ő, vagyis átveszi az egykori Queen nevű zenekar erős megalo-vonásokkal rendelkező, elhalálozott énekesének mikrofonját.

Freddy Mercury
Ezt el is mondta Robi az egykori Queen zenekar egykor hosszú hajú egykori tagjainak, akiknek tetszett az ötlet, és most Robi lesz Freddy, és úgy énekli majd, hogy ,,Galilejo-figaró".

A legendás Queen tagjai az utóbbi években írtak egy csomó új dalt, és ezeket is elénekeli Robi azokon a koncerteken, amiket majd vele ad a zenekar. De Robi a régi nótákra is rágyújt majd a haknikon, sőt, jön az új album is a hírek szerint.