Piroska
-11 °C
-2 °C

Abramovics elvált, a világ egy újabb milliárdossal gazdagodhat

2007.03.14. 09:41
Hosszú hónapokig tartó tagadás után egyszercsak elvált nejétől Roman Abramovics. Bár a vagyonmegosztás részletei nem ismertek, a világ szinte biztosan egy újabb milliárdossal gazdagodott.

Oroszországban véglegesítette válását Roman Abramovics. Abramovics 10,8 milliárd fontra (közel 4000 milliárd forintra) becsült vagyonának felosztásáról nem derültek ki részletek, de szinte biztos, hogy a világ egy újabb milliárdossal gazgagodhat.


Az új barátnővel

Az elváltak közös nyilatkozata szerint a vállás "közös megállapodással történt", írja a Sky News. A 40 éves milliárdos és egykor stewardessként dolgozó második neje a közlemény szerint "nagyra becsülné, ha a család privát szféráját tiszteletben tartaná a sajtó".

A vagyonmegosztásról annyi kiderült, hogy Abramovics üzleti érdekeltségeit, így a Chelsea futballklubot nem érinti a megállapodás.

Abramovics hónapokon át tagadta, hogy házassága megromlott második nejével, akivel 16 évig élt együtt, írja a Times. Ez az állítás azonban egyre tarthatatlanabb volt, hiszen a Sun a héten már Daria Zsukova, a 25 éves orosz szupermodell társaságában látta a milliárdost.