Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Román busz borult az M1-esen

2004.07.25. 18:12
Hét súlyos sérültje van a vasárnap hajnalban az M1-es autópályán történt buszbalesetnek. A román busz vezetője feltehetőleg elaludt, amikor Lébénynél letért az útról és az oldalára borult.
A késő délutáni információk szerint hét súlyos sérültje van az M1-es autópályán hajnalban történt buszbalesetnek, az egyik férfi lábát a kórházban amputálni kellett - tájékoztatta az MTI-t az Autópálya Rendőrség tatabányai ügyeletese.

A korábbi híradások még két súlyos sérültről szóltak. Králl Gábor elmondta: negyven utas volt a járművön, közülük heten súlyosan, tizenkilencen könnyebben sérültek. A karambolt követően mindenkit Győrbe szállítottak, a huszonhét sérültet a Petz Aladár Kórházban látták el, a többi sértetlen turistát a vizsgálat befejezéséig két győri hotelben szállásolták el.

A busz vezetője nem sebesült meg, őt valószínűleg vasárnap este hallgatja ki a rendőrség Tatabányán. Králl Gábor tájékoztatása szerint a sofőr valószínűleg elaludt, ezért tért le az útról a román turistákat szállító busz.

A Franciaországba tartó román rendszámú autóbusz Hegyeshalom felé haladt az M1-es autópályán, amikor Lébény térségében az útról letérve oldalára borult vasárnap hajnali fél ötkor.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?