Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

22 évet töltött a garázs tetején a holttest

2007.05.25. 18:46
1985-ben sétálni ment egy potsdami orvos, akit azóta senki nem látott. Felesége és lánya 22 év elteltével felújíttatta a házat, a munkások ekkor találták meg a csontvázat a garázs tetején, mellette egy párna és egy takaró maradványait, valamint egy üveg pálinkát.

A Märkische Volkstimme című napilap 1986. április 9-i számának cikke, amely az orvos eltűnéséről tudósít.

Saját háza mellett, a garázs tetején találták meg egy eltűnt férfi maradványait Németországban. A potsdami orvos felesége és lánya 22 évig élt a hulla közvetlen közelében.

"Még járok egyet" - mondta 1985-ben egy potsdami orvos családjának. Azóta senki nem látta. Sokáig keresték, majd eltűntnek nyilvánították, leánya felnőtt, felesége megöregedett.

22 év után aztán nagy sokk érte őket, amikor felújítás közben a munkások emberi csontvázat találtak a garázs tetejére épített régi galambdúcban. Az orvos vizsgálat eredményét pünkösd utánra ígéri a Berlin melletti város ügyészsége, de már most tudni lehet, hogy a holttest az eltűnt férfié.

A hulla mellett egy üveg pálinkát találtak, valamint egy párna és egy takaró maradványait, a férfi ruhafoszlányai között pedig búcsúleveleket. Az italt nem sokkal eltűnése előtt kapta 50. születésnapjára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?