Friderika
13 °C
29 °C

22 évet töltött a garázs tetején a holttest

2007.05.25. 18:46
1985-ben sétálni ment egy potsdami orvos, akit azóta senki nem látott. Felesége és lánya 22 év elteltével felújíttatta a házat, a munkások ekkor találták meg a csontvázat a garázs tetején, mellette egy párna és egy takaró maradványait, valamint egy üveg pálinkát.

A Märkische Volkstimme című napilap 1986. április 9-i számának cikke, amely az orvos eltűnéséről tudósít.

Saját háza mellett, a garázs tetején találták meg egy eltűnt férfi maradványait Németországban. A potsdami orvos felesége és lánya 22 évig élt a hulla közvetlen közelében.

"Még járok egyet" - mondta 1985-ben egy potsdami orvos családjának. Azóta senki nem látta. Sokáig keresték, majd eltűntnek nyilvánították, leánya felnőtt, felesége megöregedett.

22 év után aztán nagy sokk érte őket, amikor felújítás közben a munkások emberi csontvázat találtak a garázs tetejére épített régi galambdúcban. Az orvos vizsgálat eredményét pünkösd utánra ígéri a Berlin melletti város ügyészsége, de már most tudni lehet, hogy a holttest az eltűnt férfié.

A hulla mellett egy üveg pálinkát találtak, valamint egy párna és egy takaró maradványait, a férfi ruhafoszlányai között pedig búcsúleveleket. Az italt nem sokkal eltűnése előtt kapta 50. születésnapjára.