Mátyás
-6 °C
1 °C

Fagyasztóban tartotta halott anyját

2005.04.28. 06:42
Több éven keresztül a mélyhűtőben tartotta halott anyját egy Wisconsin állambeli férfi. Állítása szerint anyja 2000-ben természetes módon halt meg. A rendőrség azonban vizsgálatot indított a morbid ügyben a gyanús körülmények miatt.
Éveken át mélyhűtőben tartotta halott anyját az Egyesült Államokbban egy férfi, miközben rendre felvette a nyugdíját - adta hírül a USA Today.

A rendőrség a Wisconsin állambeli Campbellben lakó férfi házába behatolva megtalálta az ülő tartásban jégbe fagyott holttestet az alagsori mélyhűtőben.

Az 52 éves Philip Schuth az AP hírügynökség jelentése szerint azt a magyarázatot adta a rendőrségnek, hogy anyja 2000-ben természetes módon hunyt el, de a halálát eltitkolta, mivel attól félt, hogy anyja meggyilkolásával fogják gyanúsítani. A falon ugyanis vérnyomok láthatók, amelyek, mondta, onnan származnak, hogy anyját évekkel korábban megkarmolta a macska.

Imádták egymást

A szomszédok szerint anya és fia imádták egymást, és a fiút ezért iskolás kora óta sokat ugratták.

A rendőrök teljesen más ügyben keresték a férfit. Philip Schuth lekevert egy pofont egy 10 éves gyereknek, aki a kertjében játszott. Később szóváltásba keveredett az őt a házánál a pofonért kérdőre vonó szülőkkel, akikre fegyvert fogott, és tüzet nyitott, az apát háromszor is eltalálva. Egyik lövés sem volt halálos. A kiérkező kommandósokat először azzal próbálta visszariasztani, hogy a házban robbanószerkezeteket tart, majd végül mégis megadta magát.