Valér
2 °C
8 °C

Segal is a hétvégi drogfogás gyanúsítottjai között

2005.06.19. 18:55
Fél kiló kokaint és ötvenezer extasytablettát talált a rendőrség vasárnap hajnalban a XV. kerületben egy személygépkocsiban, amiben a Való Világ 3-ból ismert Segal is utazott. Az autó négy utasát letartóztatták.

Összehangolt akció

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kábítószer-bűnözés elleni osztályának vezetője, Schön Péter az Indexnek elmondta, hogy az Országos Rendőr-főkapitánysággal közös felderítést követően egy személykocsi pótkerekében ötvenezer extasy tablettát és fél kiló kokaint találtak. A fogás nem közúti ellenőrzés során történt, hanem hosszabb nyomozás előzte meg, amelynek részeként a négy magyar kábítószercsempész elfogására vasárnap hajnalban került sor Budapest XV. kerületében.

Segal
VV Segal

Bartha László százados, a BRFK sajtóügyeletese az akció részleteiről szólva elmondta: vasárnapra virradóra a főváros XV. kerületében, az Erdőkerülő úton a BRFK és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai közös akciójuk során ellenőriztek két személygépkocsit, és az átvizsgálás során került elő a nagy mennyiségű extasy-tabletta, valamint a kokain.

Mint mondta, a nyomozók a kábítószert a helyszínen lefoglalták, négy gyanúsított ellen, őrizetbe vételük mellett, az eljárást megkezdték.

Az MTI információi szerint az elfogottak között van egy olyan férfi is, aki az egyik kereskedelmi csatorna valóságshow-jában lett ismert. Bartha László százados, a részletekről és az érintett személyekről nem kívánt nyilatkozni, de az Index meg nem nevezett forrásból megtudta, hogy a Való Világ harmadik részéből ismertté vált Segal a letartóztatottak között volt. Információinkat Schön Péter őrnagy nem cáfolta.

Segal, a vállalkozó

Segalt a harmadik ValóVilágba harmadikként szavazták be. A miskolci vállalkozó a motorozás szerelmese, a Való Világ honlapja szerint kedvenc étele a hús, itala a vodka és az energiaital, leginkább az Eddára indul be, abból is a kedvenc száma a Gyere őrült!. Segal nem lett túl sikeres az RTL Klub valóságshow-jában, hiszen ő volt a műsor első kiesője.

Bokszolni kis méretéhez képest viszont elég jól tud, a tavalyi Sztárboxban az első Való Világ nyertesét, Szabolcsot verte meg.

Nem Segal az első valóságshow-szereplő, aki kábítószerügybe keveredett: Okit tavaly a nyíregyházi rendőrség kapta el marihuána-birtoklás miatt, de korábban Renátónak is vallania kellett a rendőröknek bűnös szenvedélyéről.